Sport

2012.09.14. 11:15

Rodrigónak már hiányzott a harc

Kálucz Martin betegség miatt kénytelen volt visszalépni a Dunaharasztiban szeptember 15-én megrendezésre kerülő nyolcas amatőr MMA-tornától, ám a 84 kilogrammosok mezőnye így sem marad Pitbull-harcos nélkül.

Kálucz Martin betegség miatt kénytelen volt visszalépni a Dunaharasztiban szeptember 15-én megrendezésre kerülő nyolcas amatőr MMA-tornától, ám a 84 kilogrammosok mezőnye így sem marad Pitbull-harcos nélkül.

Az egykori bunyós, a dzsúdóval egyre többet foglalkozó Taskó Rodrigó ugrik be unokaöccse helyére. Rutinos sportolónknak hiányzott már a harc, bizakodó, ismeri a mezőny erősségét, de győzni szeretne - adta hírül Taskó klubjának hivatalos honlapja.

- Mindenekelőtt jobbulást kívánok a gála szervezőjének, Felföldi Szabolcs MMA-világbajnoknak! Szabi remek mezőnyt hozott össze a dunaharaszti nyolcas tornára, biztos vagyok benne, hogy izgalmas mérkőzések lesznek. Tetszik, hogy a mezőnyben több stílus képviselői is megtalálhatók, így több harcművészeti ág csap össze. Amikor Martin betegség miatt kénytelen volt visszamondani a bunyót, nevetve mondtam igent. Örülök a lehetőségnek, régen harcoltam, ki vagyok éhezve a küzdelemre. Nyáron az erőnléti edzések voltak túlsúlyban, de a Pitbull-tréningek mellett másfél éve rendszeresen látogatom a Debreceni Sportcentrum SI dzsúdósainak gyakorlásait is. Az egykori Eb-érmestől, Nagy Istvántól rengeteget tanulok, míg a másik mester, Raus Tamás személyi edzőként segít. Az én alapsportágam az ökölvívás, az rendben is van, de a földharcot nagyon sokat kell gyakorolni, ezért is álltam rá a dzsúdóra. Dunaharasztiban mindenkinek egy célja lesz, hogy megnyerje a nyolcas tornát, s ez alól én sem vagyok kivétel. Pihent, nyugodt vagyok, fejben is rendben, úgy hiszem, a mentális felkészülés az alapja mindennek. A győzelem magam és a klubom miatt is fontos, de az első helyezettnek járó anyagi elismerés sem elhanyagolható. Az ellenfelek jók, nagy bunyóra számítok. A legfontosabb, hogy ami bennem van, azt kiadjam magamból, ne jöjjek le úgy a ketrecből, hogy nem tettem meg mindent.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!