Helyi közélet

2015.09.09. 09:35

Eltűnt Monoki István, keresi a rendőrség

Debrecen - A debreceni rendőrök keresik a 79 éves Monoki Istvánt, aki egy piros színű Suzuki Swifttel indult el otthonából.

Debrecen - A debreceni rendőrök keresik a 79 éves Monoki Istvánt, aki egy piros színű Suzuki Swifttel indult el otthonából.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Monoki István eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős férfi 2015. szeptember 8-án debreceni otthonából gépkocsival egy Doberdó utcai autószerelő műhelybe indult, ahonnan 13 órakor ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az idős úr 180 centiméter magas, vékony testalkatú, kopaszodó haja ősz. Szeme színe barna. Eltűnésekor a FEM-196 forgalmi rendszámú, piros színű Suzuki Swift típusú személygépkocsival indult el otthonról. Az idős úr térben, időben alkalmanként nem tud tájékozódni.

Eltűnésekor sötét színű, hosszú vászon nadrágot és hosszú ujjú inget, valamint feltehetőleg dzsekit viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Monoki Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy - névtelensége megőrzése mellett - az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában