Helyi közélet

2008.06.23. 06:39

Prostituáltak és futtatóik zavarják a nyugalmat Debrecenben

<p>Debrecen - "A Kassai út-Hadházi út környékén lakók nevében ragadtam tollat, hátha felfigyelnek rá az illetékesek." Olvasói levél.</p>

Hiába szeretnénk hétvégén pihenni, nem tudunk a ricsaj miatt. Hihetetlen, ami itt folyik: van a környéken egy benzinkút, ami szinte találkahelye az örömlányoknak és futtatóiknak.

Nem tudom, hogy örömükben, vagy bánatukban hangoskodnak, de nagyon zavarják a lakók nyugalmát. Az egy dolog, hogy kint állnak a lányok a Hadházi úton - hát szívük joga.

De miért nem lehet diszkréten lebonyolítani az "üzleteket"? Miért kell a békés helybelieket is bevonni a stricik egymás között lerendezésre kerülő területi vitáiba? Este kétszer is meggondolom, hogy ki merjek-e lépni az utcára, mivel előfordult már, hogy ezek a gyanús személyek inzultálták az arra járókat.

Ne csak a Nagyállomásról és a Petőfi térről írjanak, higgyék el, vannak más helyek is Debrecenben, amik nem éppen a béke szigetei.

F. Szilvia

  • Melyikre illik rá leginkább a "Debrecen szégyene" jelzõ? - Szavazzon!
  • Debrecen szégyene: szex a Kartács utcán
  • Debrecen szégyene - tilosban parkolók
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában