Sport

2013.03.22. 17:58

„Elszenvednék” első győzelmüket

Debrecen - A DVSC-DEAC a tavasszal eddig két vereséget tudhat maga mögött.

Debrecen - A DVSC-DEAC a tavasszal eddig két vereséget tudhat maga mögött.A múlt heti havazás miatt az NB II-ben is elmaradtak a 17. forduló mérkőzései, ezért természetesen sem a DVSC-DEAC, sem a Balmazújváros együttese nem lépett pályára a hétvégén. Bár az időjárás jelenleg sem a tavaszt idézi, úgy tűnik, ezúttal nem lesz akadálya annak, hogy megrendezzék a másodosztály meccseit. Sajnos, az újvárosiak pályáját nagyon megviselte a zord idő, ezért a vasárnapra kiírt Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Putnok VSE találkozót április 24-én szerdán pótolják. A kis Loki azonban vélhetően játszani fog, mégpedig a Bp. Honvéd-MFA csapatával, azaz a kispestiek második együttesével. Az összecsapásra vasárnap 15 órától kerül sor az Egyetemi Sporttelepen.

Győzelemmel lenne teljes

– Egyelőre ott tartunk, hogy reménykedünk benne, lesz meccs – mondta péntek délután Ferenczi János, a debreceniek középpályása.

– A Honvéd ellen mindenképpen nehéz összecsapásra lehet számítani, sok a tehetséges fiatal a soraikban és ugyanúgy „játsszák” a focit, ahogyan mi is próbáljuk. Ennek ellenére győzelemre számítok ellenük, hiszen biztosan több olyan játékos is pályára lép nálunk, akik az első csapatban is gyakran kapnak lehetőséget. Ahogyan az edzőnk, Szalánczi Tamás mondta: bízunk benne, hogy elszenvedjük idei első győzelmünket! – mondta Ferenczi, aki hozzátette, bár a DVSC-DEAC ősztől nem folytathatja a másodosztályban, mégis jobb egy tétmeccsen játszani, mint egy felkészülési találkozón.

– A hosszabb NB I-es szünet miatt különösen fontos lesz a vasárnapi mérkőzés, persze úgy lenne teljes az örömünk, ha nyerni is tudnánk a Honvéd ellen.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!