Asztrológia

2015.09.21. 08:25

Napi horoszkóp - 2015. szeptember 21.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Most olyan beszélgetésekben lehet része, melyek kifejezetten gyümölcsözőek, nagyban segítik az előrelépését. Nemcsak szakmai szempontból, de lélekben is megerősödve állhat fel az asztaltól, de ugyanezt elmondhatja a partnere is. A kölcsönös tisztelet és megértés viheti előre ugyanis csak az ügyet, erre most ébredt rá. Ha pedig új gondolatok fogannak meg az agyában, ne hagyja veszni azokat.

Bika

04.21 – 05.21

Legyen nyitott az újra, mert most találkozhat olyan eszmékkel, tervekkel, melyek kifejezetten előnyösek lehetnek. Új emberek is belépnek az életébe, fogadja őket szeretettel, de ne legyen kitárulkozó. Legyen őszinte, de tartsa meg azt a tíz lépés távolságot, amely ahhoz szükséges, hogy érezzék, Önt nem lehet becserkészni olyan egyszerűen. Ápolja régi kapcsolatait is, hisz az újak nem pótolhatják ezeket.

Ikrek

05.22 – 06.21

A meglepetések napja lesz a mai, így hiába is tervezne, el kell fogadnia, hogy nem úgy fog alakulni, ahogyan azt szeretné. Mindez azonban ne tegye idegessé, hisz számos újdonsággal találkozhat és ha ezt nyitottan fogadja, a későbbiekben élete komoly fordulatot vehet, amely nem jelenti azt, hogy visszalép. Bizonyítsa be, hogy igenis képes rögtönözni és nem okoz Önnek komoly fejtörést, ha ismeretlen helyzetekben kell bizonyítania.

Rák

06.22 - 07.22

Tisztában van azzal, hogy kirobbanó formában van és ez sugárzik is Önről. A magabiztossága tekintélyt és tiszteletet szerez Önnek, még onnan is támogatásra számíthat, ahonnan eddig támadásokra várt. Az irigyei is csak ámulnak azon a lendületen, amellyel a mai feladatait megoldja, ahogyan képes a felmerülő akadályok felett átlépni. Tartalékoljon az energiáival az esti órákra is, szüksége lesz rá egy családon belüli probléma elhárításához.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ismét olyan időszak következik, amikor az emberi kapcsolatok jutnak fontos szerephez. Bizonyos régebbi ismeretségek új színben tűnnek fel, kénytelen lesz csalódásokat is elkönyvelni, azonban új emberek is belépnek az életébe, akik lassan, de biztosan teret követelnek maguknak. Érdemes a családi kötelékeket is értékelni, hisz bizonyos nézeteltérések következményei lecsengtek, talán ha tiszta vizet öntenének a pohárba, másképp alakulhatnak a dolgok.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Ha eddig küzdenie kellett egy ügy megoldása érdekében, akkor most az ölébe hullik a megoldás. Nem is érti, hogy nem vette észre, hisz ott volt a szeme előtt. Talán annyira görcsösen ragaszkodott a megszokásaihoz, hogy képtelen volt meglátni. Valóban nem szokványos úton kell járnia, azonban az elveit nem kell feladnia, tehát bátran felvállalhatja a döntését. Tegye meg az első lépést, a többi már jönni fog magától.

Mérleg

09.24 - 10.23

Kiváló társ, csak ne kérjenek és ne kérdezzenek. Leginkább csendesen, visszavonultan töltené a napot, de ha már ezt nem teheti meg, marad a láthatatlanság. És ha már ez sem sikerül, szép csendesen meghúzza magát, ha kérdezik, válaszol ugyan, de a vélemény-nyilvánítás elől igyekszik menekülni, kitérő választ adni. Ezzel viszont csak annyit ér el, hogy a környezetében élők megpróbálják kihasználni, így ez a taktikája sem lesz hosszú távon megoldás.

Skorpió

10.24 - 11.22

Mivel kerülni igyekszik a veszekedéseket, az érdekeit pedig egyszerűen képtelen képviselni, ezért hajlandó olyan egyezségekbe is belemenni, amelyeket nem fogadna el azokon a napokon, amikor igazán formában van. Már a beszélgetései elején tisztázza a kérdéseket és ha a legkisebb esély is van arra, hogy az Ön számára előnytelen ajánlatot tennének, szakítsa meg a „tárgyalásokat”, így még időben elkerülheti, hogy megbánja a mai napját.

Nyilas

11.23 – 12.21

Ha teheti, halasszon el minden olyan megbeszélést, ahol döntésre kényszeríthetik. Képtelen ugyanis tisztán gondolkodni, átlátni az összefüggéseket, ezek nélkül pedig nem szívesen mondana véleményt. Ha ezt mégsem teheti meg, igyekezzen minél több információt begyűjteni és gondolkodási időt kérni. Rendezze a hallottakat saját magában, mérlegelje a következményeket és a lehető legkisebb rosszal járót válassza.

Bak

12.22 – 01.20

Bizonyos céljaitól egyre távolabb kerül, ami nem elsősorban az Ön hibája. Bár valóban nem fogalmazta meg egyértelműen az elképzeléseit, így ellentmondásosak lehetnek a tettei és a vágyai, de az sem segíti Önt, hogy túl könnyedén szorítja ezeket háttérbe mások igényei mögé. Mivel nem számíthat arra, hogy több ideje és energiája lesz az elkövetkező időben, így érdemes lenne átértékelni a teendőit a következő hetekre.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Az elmúlt időszakban nem sok ideje maradt arra, hogy ápolja a baráti és családi kapcsolatokat, Emiatt igencsak feszült a hangulat az otthonában, amely már korán reggel is megmutatkozik. Próbálja a lehető legrövidebbre szabni a hivatalos teendőit és energiát nem sajnálva a béke és meghittség megteremtése legyen a mai napon a legfőbb célja. Egy finom vacsora, melyet közösen fogyasztanak el, kellemes beszélgetés remek alkalmat nyújt arra, hogy ismét egymásra találjanak.

Halak

02.20 - 03.20

Hajlamos lehet arra, hogy a saját véleményéhez a végletekig ragaszkodjon és ha kell, akár erőszakkal is érvényre juttassa. Ez a túlzott makacsság azonban nem hozhat eredményt a mai napon, ugyanis szellemileg nincs csúcsformában, így könnyen tévútra terelheti az egész ügyet és az eddigi munka semmibe veszhet. Hallgassa meg a kritikákat, javaslatokat, ne söpörje le csak azért az asztalról, mert Ön nem ért velük egyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!