Bulvár, celeb

2008.06.19. 13:03

Pflum Orsi Dubaiban járt

<p>Az énekesnő Egyiptomban és az Egyesült Arab Emirátusokban kalandos, izgalmaktól sem mentes öt napot töltött.<BR /></p>

Mi tagadás, jutott ideje pihenésre, de nagyrészt a munkáról szóltak az ottani forró napok.

- Az EMI lemezkiadó vezetőjével találkoztunk. Megbeszéltük a további munka feltételeit. Szerencsére nyitottak az albumom kiadására, amire ősszel fog sor kerülni. - kezdte válaszát Orsi.

- A szóló előtt több duett következik, az egyikben feltehetően egy kuvaiti előadóval dolgozom együtt. Vele éppen az aranylemezének átadását követően találkoztunk, és nagy örömmel mondott igent a közös munkára. Emellett több megbeszélésem volt koncertszervezőkkel. Nekik is tetszik a munkám és ígéretet tettek arra, hogy a korong megjelenést követően beindulnak a bulijaim.

Orsiék este 11 órakor érkeztek meg Kairóba, és ahelyett hogy lefeküdtek volna, elvitték őket egy nílusi hajózással egybekötött éjszakai városnézésre.

- A látvány mellet isteni illatok fogadtak minket: ott sütötték előttünk a halakat, megvacsoráztunk, majd két helyi ember kíséretében megnéztük a piramisokat, miután hajnal négy órakor visszatértünk a szállodába. Két óra alvást követően Dubaiba mentünk, ahol szuper időjárási körülményekben - a 45 fokban - megnéztük a világ egyetlen 7 csillagos szállodáját, a Burj Al Arabot, ami nagy élmény volt számomra. Szívesen emlékszem vissza arra, amikor gondolával jutottunk el egy olasz étteremhez - folytatta.

- Éjszakai báros kalandunk nehezen indult, hiszen nem engedtek be a számukra túl merész, háromnegyedes nadrágomban, amikor a kísérőm mondta, hogy ő az a lány, aki énekli a Mostafával a népszerű dalt. Meglepetésünkre hamar felismertek és egyből beengedtek. - mesélte, majd így folytatta:

- Hazafelé a Kairóba tartó gépünk a rossz időjárási viszonyok miatt csak hét órás késéssel tudott elindulni, ami azt eredményezte, hogy lekéstük a csatlakozást. Ekkor az utunkat támogató Egypt Air vezetői segítségével egyből kocsiba pattantunk, átmentünk a másik terminálba, ahol miattunk fél órát várakozó budapesti géppel hazarepültünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!