Helyi közélet

2013.07.29. 14:48

Kirabolták, csaknem halálra verték, végül otthagyták

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. július 27-én este egy 37 éves debreceni férfire vérző sérülésekkel találtak rá ismerősei az otthonában, ahol dulakodás nyomait fedezték fel, ezért értesítették a mentőket és a rendőrséget.

A nyomozók a bejelentést követően azonnal a helyszínre indultak, ahol a mentők kiérkezéséig a vérző sérültet elsősegélyben részesítették, amellyel megmentették a férfi életét.

A kiérkező mentők a férfit kórházba szállították és az elsődlegesen elvégzett orvosi vizsgálat megállapította, hogy a sérülései életveszélyesek

A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetése előtt – a délután folyamán – a sértett egy kocsmában italozott alkalmi ismerőseivel, akik később őt a lakására kísérték. Ott értéktárgyainak eltulajdonítása miatt bántalmazták, majd az így megszerzett tárgyakkal elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök beazonosították a két elkövetőt, akiket – pár órával a bűncselekmény elkövetése után – a lakásukon elfogtak, ahol megtalálták az eltulajdonított értékeket is.

A bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható Cs. Péter Tamás 36 éves és B. Angéla 34 éves elkövetőket a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra állították elő a nyomozók, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket.

A főkapitányság a két őrizetbe vett személy vonatkozásában előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában