Ferencváros vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – A Ferencváros vs. DVSC-TEVA (3-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Thomas Doll és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: – Sokáig működött, amit elterveztünk, kontrákból próbáltunk veszélyeztetni. Aztán volt egy figyelmetlenség, Ramirez be tudott menni a tizenhatoson belülre, és gólt lőtt. A tizenegyes után eldőlt a mérkőzés. Két gyors csatárt állítottunk előre annak érdekében, hogy a megszerzett labdákból gólt tudjanak lőni. A mérkőzés legnagyobb helyzete a Baloghé volt az első félidőben, de lövés helyett Sidibének passzolt, ott lőnie kellett volna a fiatal csatárnak.

Thomas Doll: Intenzív mérkőzés volt, két nagyon jó csapat találkozott ma. Az eredménytől függetlenül a mérkőzésnek sok olyan szakasza volt, amikor szoros volt a találkozó. Nagyon jó munkát végeztek a fiúk ma. Az első félidőben is sok helyzetet kidolgoztunk, csak az utolsó passzok nem sikerültek. Keményen dolgoztunk, professzionálisan előkészítettük a mérkőzést. A csapat visszatért a siker útjára. A mérkőzésen az egyik fő feladatunk az volt, hogy a Debrecen három magas támadóját távol tartsuk a kaputól.
HAON-ÉLŐ – Ferencváros vs. DVSC-TEVA 3-0 (0-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhetedik fordulójában a DVSC-TEVA a Ferencváros csapatához látogatott szombaton 18:00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.

hirdetés