Fennakadt egy autós a Sámsoni úti átjárónál

Akt.:
A Sámsoni úti vasúti átjáró
A Sámsoni úti vasúti átjáró - © Fotó: Google Street View
Hajdú-Bihar – Szerencsére sikerült eltolni, nem sérült meg senki. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Személygépkocsi és egy helyi járatú autóbusz ütközött össze csütörtök reggel Bánk és Létavértes között. A személyautó az ütközés következtében az árokba hajtott, majd az oldalára borult. Az autóbuszon nem voltak utasok.

dkv

Fotó: DKV

A debreceni hivatásos tűzoltók a sérült járművet feszültség mentesítették. Az eset során személyi sérülés nem történt, tájékoztatta lapunkat a katasztrófavédelem illetékese.

kv44

Fotó: katasztrófavédelem

Elmondta továbbá, hogy egy negyedik emeleti lakás erkélye és annak korlátja közé betondarabok szorultak Berettyóújfaluban, a Bessenyei Lakótelepen. A törmelék veszélyeztette a gyalogosforgalmat. A helyszínre vonult berettyóújfalui hivatásos tűzoltók bontóbalta segítségével távolították el a törmeléket.

Fennakadt egy személygépkocsi tegnap délután Debrecenben a Sámsoni úti vasúti átjárónál. A debreceni tűzoltók kiérkezése előtt azonban az autót az állampolgárok segítségével letolták. Személyi sérülés nem történt.

A csütörtök esti órákban Hajdúszoboszlón, a Baross utcában egy családi ház fürdőszobájában tartózkodó ember rosszul lett. A kiérkező tűzoltók szén-monoxid koncentrátumot mértek a levegőben. A tűzoltók elzárták a fürdőszobában található vízmelegítőt és fűtőberendezést, majd kiszellőztették a helyiséget. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította, ahol megállapították a súlyos szén-monoxid mérgezést. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a ház fűtése megoldott.

Egy régi épület homlokzata két méter hosszan levált és a járdára hullott csütörtök este Debrecenben, a Hatvan utcán. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították a sérült épületrészeket. Személyi sérülés nem történt.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből három súlyos és két könnyű sérüléssel végződött.

Egy 35 éves férfi közlekedett egy Opellel a vámospércsi Váci Mihály utca kereszteződésében, amikor a sofőr jobbra kanyarodott, azonban nem adta meg az elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő biciklisnek, akit elütött. A kerékpárost a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

op

Fotó: police.hu

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akik közül egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 19 esetben történt.


Balmazújváros - Kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el egy járókelőt egy autós csütörtök este Balmazújvárosban, a Kossuth térnél. A balesetben a gyalogos - az elsődleges információk szerint - súlyosan sérült. Fotó: Matey István

Debrecen - A baleset csütörtök délután történt. A 63 éves férfi az úttesten szaladt át, a fiatal sofőr pedig nem az út- és látási viszonynak megfelelően választotta meg a járműve sebességét.. Egy személygépkocsival közlekedő férfi elütött egy, az úttesten átszaladó gyalogost csütörtökön délután n...