„Felvillanyozva” várják a nyitányt

Gazsi Tamás
Gazsi Tamás - © Fotó: HBN
Balmazújváros – Gazsi Tamás derűlátó, szerinte a Balmazújváros szurkolói segítségével legyőzheti a Budaörsöt.

A másodosztályú táblázat tizedik pozícióját elfoglaló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgói szombaton 17 órától a 2016-os esztendő első tétmérkőzését vívják, Feczkó Tamás tanítványai a Budaörsöt látják vendégül a Merkantil Bank NB II. 16. játéknapján.

Értékessé vált az iksz

– Természetesen az egész csapat nagyon várja már a bajnoki rajtot, mivel mindenki jobban szeret bajnoki ritmusban játszani – kezdte a beszélgetést Gazsi Tamás, a hajdúságiak 21 esztendős hálóőre. – Kemény felkészülésen vagyunk túl, amelynek során kifejezetten hasznos feladatokat végeztünk. Több új labdarúgó érkezett a gárdához, akik egytől-egyig erősítést jelentenek.

Az Újváros következő ellenfelét nyugodtan nevezhetjük a másodosztály meglepetéscsapatának, hiszen a Budaörs újoncként vágott neki a pontvadászatnak, ennek ellenére jelenleg a dobogó harmadik fokáról várja a folytatást.
– Az első fordulóban döntetlent értünk el ellenük. Akkor még elszalasztott lehetőségként tekintettünk erre az összecsapásra, ám később, látva a budaörsiek eredményeit, felértékelődött az egy pont. Nagyon bízom benne, hogy győzelemmel kezdjük meg a tavaszi idényt, hiszen szeretnénk minél több egységet gyűjteni – fogalmazott a tehetséges „kesztyűs”.

Ünnepinek is titulálhatjuk a hétvégi meccset, ugyanis a Balmazújváros megszépülő stadionjában először rendeznek villanyfényes bajnokit. – Egy valódi kis ékszerdobozzá változott a létesítmény. A héten már tudtunk gyakorolni az arénában, volt lehetőségünk megismerkedni a körülményekkel. Sajnos az esős időjárás miatt kissé mély a pálya talaja. Reményeink szerint a drukkereink ismét remek hangulatot varázsolnak majd, rendkívül fontos számunkra a támogatásuk, amiből erőt tudunk meríteni – zárta mondandóját Gazsi.

HBN–BÁ
hirdetés