Bulvár, celeb

2008.10.06. 17:01

Anikó és a titokzatos gyűrű

<p>Molnár Anikóról az a hír járja, hogy még mindig hordja a Bochkor Gábortól kapott gyűrűt.<BR /></p>

Hogy véget vessen a találgatásoknak, a Reggeliben elmesélte, miért is díszeleg az ujján az ékszer.

- Rajtam van, főleg, hogy tudtam, emiatt hívtok meg a műsorba - mondta mosolyogva. - Valóban Gábortól kaptam, de azt, hogy milyen alkalomra, nem szeretném elárulni. Már nem fűz hozzá semmiféle érzelem, de az egyik kedvenc gyűrűm. Egyébként is túl régi történet ahhoz, hogy bárkit megbántsak vele. Neki már családja van, és én is rég tovább léptem. Szerintem egy nő nyugodtan megtarthat egy ékszert, ha fájdalom nélkül le tudott zárni egy kapcsolatot. Ám ha a kapcsolatról rossz emlékei vannak, jobb ha megválik a gyűrűtől, lánctól...

Anikónak most nincs férfi az életében, de nem is ezt tartja a legfontosabbnak.

- Azt hittem, már túl vagyok a pánikbetegségen, de sajnos még nem teljesen. Szeretném rendbehozni az egészségemet, most ez az elsődleges. Visszamegyek sportolni, ráncba szedem magam, a lehető legkevesebb tévészereplést fogom vállalni. Karácsonyra már a régi önmagam szeretnék lenni! És hiszem, hogy ha pozitívan állok a dolgokhoz, akkor még gyógyszerekre sem lesz szükségem!

Foto: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

- Netbulvár -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!