Feltörték az autót, kilopták az értéket

Akt.:
Feltörték az autót, kilopták az értéket
© Fotó: police.hu
Ebes, Hajdúszoboszló – A hajdúszoboszlói rendőrök lopás miatt indítottak eljárást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Ebesen egy gépkocsiból vitt el értékeket.


Egy nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. szeptember 27-én fél 2 körül arról, hogy Ebesen egy vendéglátóhely mellett parkoló gépkocsiját feltörték és abból elvitték mobiltelefonját, valamint készpénzét.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést hajtottak végre. A járőrök a beszerzett információk eredményeként Hajdúszoboszló közelében megállítottak egy gépkocsit és ellenőrizték a benne ülő két férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A kocsi átvizsgálásakor a rendőrök az egyik ülés alatt megtalálták a sértett mobiltelefonját. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a 20 éves sofőrt és 28 éves társát elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók N. Andrást gyanúsítottként, míg társát tanúként kihallgatták. A mobiltelefont a rendőrök lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság N. András balmazújvárosi lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –