Hajdúszoboszló hírei

2018.04.08. 12:32

„Holnap reggel is el kell mennünk dolgozni”

Hajdúszoboszló - Az egyik hírportál szerint a fürdőváros választási eredménye pontosan tükrözi az országost.

Hajdúszoboszló - Az egyik hírportál szerint a fürdőváros választási eredménye pontosan tükrözi az országost.

Akit megkérdeztünk, nem osztotta a portál álláspontját, hiszen, mint mondták, a fürdővárosban nem kormánypárti polgármester van, és Hajdúszoboszlón a Fidesz nincs olyan erős, mint az országban, vagy akárcsak a megyében.

A város peremi területein nem is hallottak Hajdúszoboszló országos példájáról, mint fogalmaztak, őket sokkal hétköznapibb dolgok foglalkoztatják most.

Holnap reggel is fel kell kelnünk, és el kell mennünk dolgozni, mert meg kell élnünk”

- fogalmazza meg Róbert, Roland és Laci, akivel az egyik presszóban futottunk össze. Bai Sándor, a tulajdonos kijelenti, hogy ő nem politizál, majd arról beszél, hogy igen, beszédtéma volt a választás az elmúlt hetekben. Kifejtették a nézeteiket, vitatkoztak is, de ez nem baj, hiszen vannak, akiknek fontos a politika.

Néhány fiatallal is találkoztunk, akik mentek volna ugyan választani, de nem találták meg a déli városrészben a szavazóhelyiséget. Kis tanakodás után arra jutottak, hogy bemennek az egyikbe, ott majd útbaigazítják őket.

A belvároshoz közeledve hétvégi munkát vállalókkal elegyedünk szóba. Nevüket nem mondják, szerintük nem az a lényeg, hogy ők kik, hanem az, hogy a voksoláson fontosnak tartják a részvételt. Van, aki már ezt megtette, míg a másik nyugodtan mondja, hogy este hétig ráér. Esélyek, vágyak? - Győzzön a Fidesz, de ne legyen kétharmada, hogy bele tudjon más is szólni a döntésekbe.

KZS


[related-post post_id="3821279"]

[related-post post_id="3821256"]

[related-post post_id="3820982"]

[related-post post_id="3820446"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!