Feltehetőleg gázmérgezésben ketten meghaltak Cinkotán

Akt.:
Budapest, 2016. április 26. Rendőrök és tűzoltók dolgoznak 2016. április 26-án egy családi ház előtt a XVI. kerületi Szakoly utcában, ahol valószínűleg szén-monoxid-mérgezésben ketten meghaltak. A tűzoltók az épületben egy 40 év körüli nőt és egy 10 év körüli gyermeket találtak a földön fekve, a mentők megállapították, hogy mindketten meghaltak. A tűzoltók a házban működő gázkészülékeknél kimutatták a szén-monoxid jelenlétét, feltehetőleg a magas koncentrációja okozta a mérgezést.
Budapest, 2016. április 26. Rendőrök és tűzoltók dolgoznak 2016. április 26-án egy családi ház előtt a XVI. kerületi Szakoly utcában, ahol valószínűleg szén-monoxid-mérgezésben ketten meghaltak. A tűzoltók az épületben egy 40 év körüli nőt és egy 10 év körüli gyermeket találtak a földön fekve, a mentők megállapították, hogy mindketten meghaltak. A tűzoltók a házban működő gázkészülékeknél kimutatták a szén-monoxid jelenlétét, feltehetőleg a magas koncentrációja okozta a mérgezést. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Valószínűleg szén-monoxid-mérgezésben ketten meghaltak Budapest XVI. kerületében, Cinkotán, a Szakoly utcában kedd délelőtt – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy egy családi házhoz riasztották a tűzoltókat. Egy 40 év körüli nőt és egy 10 év körüli gyermeket találtak a földön fekve, a mentők megállapították, hogy már mindketten meghaltak.

A tűzoltók a házban működő gázkészülékeknél kimutatták a szén-monoxid jelenlétét, feltehetőleg a magas koncentrációja okozta a mérgezést.

– MTI –