Felszerelték az újfalui bringásokat

Felszerelték az újfalui bringásokat
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A helyi rendőrök a polgárőrökkel közösen láthatóságot segítő ajándékokat osztottak a kerékpárosoknak Berettyóújfaluban.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a polgárőrökkel közösen 2016. május 20-án, a város belterületén ellenőrizték a kerékpárosokat. A rendőrök az Erzsébet téren a biciklisek járműveit átvizsgálták, hogy megfelelően felszereltek-e, majd felhívták a figyelmet a legfontosabb közlekedési szabályokra, ha kerékpárral vagy gyalog közlekednek. A kerékpárosoknak a rendőrök különböző láthatóságot javító eszközöket – mellényeket, lámpákat és fényvisszaverőket – ajándékoztak, hogy ezzel is növeljék a közlekedés biztonságát Berettyóújfaluban.

Az Erzsébet téren sok kerékpáros közlekedik és a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem minden esetben ismerik, illetve tartják be a rájuk vonatkozó közlekedési szabályokat. Az akcióval a rendőrség célja volt az is, hogy a „Hajtva tilos! Tolva szabályos!” táblánál a kerékpárral közlekedők figyelmét felhívja a szabályok betartásának fontosságára.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés