„Felrobbant” a Főnix pénteken: csaknem nyolcezren buliztak Majkára

„Felrobbant” a Főnix pénteken: csaknem nyolcezren buliztak Majkára
© Forrás: Facebook / Majka
Debrecen – Fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt megtelt a debreceni Főnix Csarnok a múlt pénteken este – ahol Majka lépett színpadra, fergeteges hangulatot teremtve.

Az énekes többször koncertezett már a városban, számtalanszor csinált telt házas partikat. A rapper az arénaturnéját a cívisvárosban zárta; vendégként a videómegosztó portálon többmilliós nézettséggel rendelkező Horváth Tamást hívta meg. A fiatal a napokban töltötte be a 27. életévét; olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Levegőt! vagy A Dal 2018 döntőjébe jutott, Meggyfa című muzsikát.

Fantasztikus hangulat

Kivetítők, lángcsóvák és nem mindennapi fénytechnika jellemezte a koncertet, emellett a szókimondó rapper folyamatosan kommunikált a tömeggel, sőt az első sorból elkérte az egyik rajongója telefonját, és azzal készített felvételt a színpadon. A zenei palettán a régi slágerektől kezdve, egészen a Horváth Tamással közösen írt, Meztelen című dalig élőben énekelte végig a csaknem kétórás produkciót. Az is kiderült: idén nem ez volt Majka utolsó debreceni nagykoncertje, mivel visszatér a Campus Fesztiválra is, sőt novemberben a 100 Tagú Cigányzenekarral érkezik a városba.

ND