Felkészülési mérkőzést játszik a Debrecen

Akt.:
Felkészülési mérkőzést játszik a Debrecen
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Mint arról beszámoltunk, bár egyenrangú partnere volt ellenfelének, 1–0-s vereséget szenvedett a DVSC a MOL Viditől a vasárnapi bajnokin a Nagyerdei Stadionban. A hétvégén újabb fordulót rendeznek az OTP Bank Ligában, akkor a Loki az MTK otthonában javíthat.

A kék-fehérek elleni összecsapást megelőzően is pályára lép a Debrecen: szerdán 14 órától a Cigándot fogadja a pallagi edzőközpontban felkészülési mérkőzés keretében. A debreceniek hivatalos honlapjának tájékoztatása alapján ezen a meccsen azok lépnek majd pályára, akik a bajnokikon ritkábban kapnak szerepet.

A szombati MTK–DVSC lesz a két csapat 88. mérkőzése az NB I-ben, a Loki 28 alkalommal tudott nyerni, és 18 döntetlen mellett 41-szer kikapott a kék-fehérektől.

A mérkőzést 17 órától rendezik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

HBN


Albion Avdijaj és Juhász Roland a vasárnapi meccsen
Debrecen - Az eladott labdák, és a keresztpasszok sikertelensége miatt nem tudták megzörgetni Kovácsik hálóját – véli Avdijaj. Pörgős játék, tetszetős cselek, közönségszórakoztató játékhelyzetek, egy-egy elleni küzdelem és párharcok, jó iram, és mindehhez Loki-fölény. Ha mindezt összegezzük, azt ...

DVSC vs. MOL Vidi Fc
Debrecen - A DVSC veszélyesebben futballozott székesfehérvári ellenfelénél, de mégis pont nélkül maradt. Nem várt könnyű feladat a DVSC-re az OTP Bank Liga 15. fordulójában, ugyanis a bajnoki címvédő MOL Vidi FC látogatott a Hajdúságba vasárnap este. A fehérváriak szerdán pótolták az elmaradt baj...