Felismeri valaki ezt a férfit?

Akt.:
Felismeri valaki ezt a férfit?
© Forrás: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök pénztárcalopási ügyben kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – olvasható a police.hu-n.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2018. november 24-én 22 óra körül Debrecenben, egy Csapó utcai kávéházban ellopta a sértett ottfelejtett pénztárcáját, az abban lévő személyes okmányokkal, bankkártyával, amellyel később készpénzt próbált meg felvenni egy automatából – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A biztonsági kamera felvételt készített a férfiról.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Debrecen - Egy ismeretlen sofőr személyautójával letörte egy debreceni vasúti átjáró sorompórúdját - olvasható a police.hu-n. A rendőrök keresik az elkövetőt és a bűncselekmény szemtanúit. A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetéséne...

Balmazújváros - A balmazújvárosi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát - olvasható a police.hu-n megjelent közleményben. A híradás szerint a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság rablás, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a gyanúsítottal...