Felismeri ezt a nőt? Ha igen, szóljon a rendőröknek!

Felismeri ezt a nőt? Ha igen, szóljon a rendőröknek!
© Forrás: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen nő 2015. november 21-én 13 óra 15 perc körüli időben egy debreceni pékség előtti parkolóban megtalálta és eltulajdonította a sértett pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt. Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételeket készített.

A keresett nő 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú haja szőkésbarna színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú kabátot, sötét árnyalatú nadrágot és egy fekete színű, kék csíkos táskát viselt.


Forrás: police.hu Forrás: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható ismeretlen nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –