Felismeri a tolvajt? Segítsen a debreceni rendőröknek!

Akt.:
Felismeri a tolvajt? Segítsen a debreceni rendőröknek!
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.


A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. szeptember 3-án 12 óra 40 perc körül egy debreceni gyógyfürdő mellékhelyiségéből eltulajdonított egy fekete színű autóstáskát a benne lévő iratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételeket készített.

A férfi 30 év körüli, 170 centiméter magas, sportos testalkatú, a haja oldalt rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű pólót, fekete színű térdnadrágot és piros színű papucsot viselt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –