Felismeri a pénztárcatolvajt?

Akt.:
Felismeri a pénztárcatolvajt?
© Fotó: police.hu
Debrecen – Egy ismeretlen nőt keresnek a debreceni rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2015. szeptember 21-én 10 óra körüli időben egy Debrecenben található áruházban eltulajdonította a sértett pénztárcáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

Az ismeretlen nő 50 év körüli, átlagos testalkatú, rövid haja szőkésbarna színű. A bűncselekmény elkövetésének idején rózsaszín színű, csíkos pulóvert, bézs színű mellényt, fekete színű nadrágot és bézs színű cipőt viselt.

A nőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés