Helyi közélet

2008.05.13. 06:11

Dumaszínház: Badár hozza a fiatalokat

<p>Debrecen – Ismét a nevetésé a főszerep a Lovardában: május 15-én este 19 órától a Stand Up Dumaszínház fellépői szórakoztatják a közönséget.</p>

Lassan a végéhez közeledik a Lovarda tavaszi programkínálatában a Dumaszínház humoristáinak rendezvénysorozata, ebben a félévben még kétszer láthatjuk a poéngyárosokat.

Május 15-én este az egyik nagy kedvenc, a legképtelenebb történeteket mesélő Badár Sándor lép a színpadra, aki az elmúlt másfél évben többször is megdolgoztatta a rekeszizmokat a Kassai úton. Ezúttal két fiatal „stand up”-os, Dombóvári István és Felméri Péter kíséri el Dr. Badárt.

A vasutasból az ország egyik első számú humoristájává előlépett Badár Sándort, Szőke András és Fábry Sándor barátját talán már senkinek nem kell bemutatni, ellenben az informatikus végzettségű, kolozsvári fiatalembert, Felméri Pétert annál inkább, hiszen még nem járt a Lovardában.

Az ifjú tehetség 2006 óta foglalkozik a humorszakmával, ez alatt az idő alatt már sikerült megnyernie az Erdélyi Humorfesztivált, a Dumaszínház tagjaként pedig folyamatosan járja az országot, láthattuk már a fiatal humoristák televíziós műsorában is.

A jászkarajenői Dombóvári István sem ismeretlen a debreceni publikum előtt, legutóbb éppen április 10-én lépett fel a Kassai úti rendezvényközpontban. Szülőfalujának furcsaságait, a helyi emberek szokásvilágát bemutató történeteire biztosan lehet számítani ezen a héten is.

A félév utolsó előtti Stand Up Dumaszínházára jegyeket elővételben a a Napló-székházban, a Pont Irodában, a Mezonban, az Egyetemi Ajándékboltban, a Lovarda sörözőjében vagy a Tourinformban válthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában