Felföldi-CD-t kapott a nagykövet

Akt.:
Yossi Amrani (balra) és Felföldi József
Yossi Amrani (balra) és Felföldi József - © Fotó: magánarchívum
Debrecen – Baráti magánlátogatásra érkezett Debrecenbe Yossi Amrani, Izrael Állam magyarországi nagykövete, aki személyesen akarta megismerni a cívisvárosi vállalkozót, Felföldi Józsefet.

Yossi Amrani és a hajdúsági édességgyáros több mint két órán át beszélgettek a cég irodaházában, majd a nagykövet rövid sétát tett az üzemekben. Felföldi József ajándékokkal kedveskedett a vendégnek, majd átadta a nemrégiben komponált szimfonikus műve CD-jét. A nagyzenekarra írt darab Ébredés címmel állít mementót az idén 70 éves Izraelnek.

Yossi Amrani – aki egyébként a klasszikus zene rajongója – meghívta a debreceni üzletembert az augusztus 8-án kezdődő Sziget Fesztiválra, ahol Izrael lesz a díszvendég. Felföldi elfogadta a meghívást, s felajánlott 15 ezer, külön erre az alkalomra gyártott, Izrael nemzeti színeivel és logójával ellátott saját gyártású ízesített szívószálat.


Felföldi József
Debrecen - Hamarosan dönthetünk, hogy megesszük, vagy kidobjuk a szívószálat. Ahogy a világ minden pontján, Európában is egyre gyakrabban próbálják felhívni az emberek figyelmét a környezettudatos életmódra. Ez alól Nagy-Britannia sem kivétel, ezért a szigetország vezetői 2025-re teljesen betilta...

Elektronikus zenét írni 60 felett? Miért is ne?
Debrecen - Felföldi József folyamatosan küzdött álmai megvalósításáért. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a közösségi médiában is egyre aktívabban tevékenykedő debreceni üzletember nyitott az új stílusokra, új dalában pedig house zenei világába kalandozik. Kereste a lehetőségeket Felföldi ...