Felemás érzésekkel élték meg a döntetlent

Felemás érzésekkel élték meg a döntetlent
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Bár a Loki közelebb állt a győzelemhez, csak a végén tudott egyenlíteni Felcsúton.

Egy pontot szerzett a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában, a piros-fehérek a Puskás Akadémia otthonában végeztek 1–1-re. A nem túl mozgalmas kilencven perc során a hajdúságiaknak akadt több helyzete, azonban ezek kimaradtak és nem sokkal a lefújás előtt Lencse megszerezte a vezetést a házigazdáknak. Hogy ne legyen vereség a vége, arról a debreceni balhátvéd, Korhut Mihály gondoskodott: a 87. percben szabadrúgásból nagy gólt ragasztott Pogacsics kapujába.

Megbeszélték

– Abszolút ballábas szögből végezhettem el a szabadrúgást, azt korábban meg is beszéltük Tisza Tibivel, hogy az ilyen szituációkban én próbálkozom majd – nyilatkozta a Naplónak Korhut. – A társak tudták, a sorfal jobb oldala mellett igyekszem majd ellőni a labdát, ezért ketten oda is álltak, hogy zavarják a kapust a kilátásban. Szerencsére jól eltaláltam és beakadt a jobb felsőbe – tudtuk meg a védőtől.

A válogatott játékos elmondta, bosszúsak voltak az 1–1 miatt, mert több lehetőségük volt a meccs során, mint az ellenfélnek, ugyanakkor annak nagyon örültek, hogy sikerült legalább az egyik pontot megmenteni a találkozó legvégén.

A bajnoki küzdelemsorozat erőviszonyairól így vélekedett a labdarúgó: – Nagyon kiegyensúlyozott a mezőny, mi például egy döntetlennel a második helyről az ötödikre csúsztunk vissza most. Úgy érzem, ez a bajnokság végéig így lesz, lesznek még fordulatok a a dobogóért folytatott küzdelemben. A Fradi már hatalmas előnyre tett szert, azonban bízom benne, hogy a 2-3. hely környékére odaérhet a DVSC-TEVA a sorozat befejezésekor – mondta Korhut.

A Loki legközelebb szerdán 13.30-tól lép pályára, amikor a Magyar Kupában a Szegeddel találkozik Gyulán.

HBN-TNTovábbi hírek a Sport kategóriából


hirdetés