Felébredt a kómából Lewis Kerr, de nincs túl az életveszélyen

Lewis Kerr
Lewis Kerr - © Fotó: Magánarchívum
A súlyos balesetek szinte hétről hétre emlékeztetik a salakmotorozás művelőit és kedvelőit, hogy milyen veszélyes sportágat űznek az oválpályák lovagjai.

A brit Lewis Kerr a Newcastle színeiben versenyzett Peterborough-ban vasárnap, s egy bukás következtében súlyos fejsérülést szenvedett. A kómába esett 25 esztendős salakost közel egy órán át ápolták a helyszínen, majd mentőhelikopterrel a Cambridge-i Addenbrooke kórházba szállították. A viadal szemtanúi voltak Kerr szülei, illetve várandós felesége.

Szerdán változás állt be Kerr állapotában, a salakos felébredt a kómából és önállóan tudott lélegezni, már nem volt szüksége a lélegeztetőgép segítségére. Mindennek ellenére még nincs túl az életveszélyen, továbbra is nagyon súlyos az állapota – fogalmazott a versenyző felesége, Jessie Kerr a Twitteren. Természetesen a közösségi médiát elárasztották a versenyzőtársak és szurkolók jókívánságai, amiért az öthónapos terhes feleség nagyon hálás mindenkinek.

HBN-BN


Kómában van egy brit salakmotoros
Lewis Kerr, a Newcastle színeiben versenyzett Peterborough-ban vasárnap, s egy bukás következtében súlyos fejsérülést szenvedett.