Mátészalka hírei

2012.06.12. 09:49

Zánkai üdülés diákszemmel

Június első hetében a Móricz Zsigmond Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola diákjai egyhetes Balaton-parti üdülésen vettek részt Zánkán.

Június első hetében a Móricz Zsigmond Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola diákjai egyhetes Balaton-parti üdülésen vettek részt Zánkán.

Korábbi írásunkban már adtunk egy „hangulatjelentést” az eseményről, ezúttal a friss élmények birtokában Somlyai Fanni és Vékony Anna saját szavaikkal számolnak be az eltöltött egy hétről.

„Végre eljött a várva-várt nap, június 4-én indult a suli újra a Balatonra. Megérkezésünket követő napon első útunk Tihanyba vezetett, ahol megnéztük a Tihanyi Apátságot, és fényképészkedtünk a Kálvária-dombon. A Balaton partját „liliputi” kisvonattal jártuk be, amit mindenki nagyon élvezett. szerdán Balatonfűzfőn voltunk, ahol boboztunk, paintballoztunk és hintókáztunk mindenki nagy örömére. Közben fagyizgattunk is.

A következő napokon a parton napoztunk, fürödtünk, majd kihasználva a jó időt, kipróbálhattuk az óriáscsúzdát is. Rengeteget játszottunk, szórakoztunk, labdáztunk. Esténként nagyon finom pótvacsit kaptunk, köztük a legjobban a lángossütést vártuk, ami remekül sikerült, mindenkinek nagyon ízlett. Csütörtök este karaoke partyt rendeztünk, ami nagyon hangulatos buli volt. Pénteken -köszönhetően a remek napsütéses, meleg időnek- az egész napot a parton tölthettük.

Szombaton kissé szomorkásan pakoltunk vissza a bőröndjeinkbe, hiszen egy csodálatos hetet tudhattunk magunk mögött.

Köszönjük a 6-os Iskoláért Oktatási-Nevelési Alapítvány Kuratóriumának a támogatást, Szabó Attila igazgató bácsinak és Király Mihály táborvezetőnek a szervezőmunkát és a kísérő tanároknak a türelmet, amivel mindannyian hozzájárultak a tábor sikeréhez.

Reméljük, jövőre is ilyen fantasztikus hetet tölthetünk együtt.

 

                                                                                                              Somlyai Fanni, Vékony Anna

                                                                                                                             diáktudósítók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!