Helyi közélet

2013.12.10. 14:42

Karácsonyi ajándék a beteg gyermekeknek

Debrecen - A Tranzit-Ker Kereskedelmi Zrt. karácsony közeledtével folytatja a már hagyománynak tekinthető támogatását, és 2 millió forintot adományoz a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Gyermekgyógyászati Intézetének.

Debrecen - A Tranzit-Ker Kereskedelmi Zrt. karácsony közeledtével folytatja a már hagyománynak tekinthető támogatását, és 2 millió forintot adományoz a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Gyermekgyógyászati Intézetének.

A Gyermekgyógyászati Intézet hálásan gondol azokra a cégekre, amelyek 2013-ban bármilyen összegű adományt juttattak a Gyermekeinkért Alapítvány számára. Közülük kiemelkedik a Tranzit-Ker Kereskedelmi Zrt., mely azon túl, hogy magyar tulajdonú cég, magyar termékeket állít elő és forgalmaz. Tavaly karácsony előtt a gyermekek agyműködését vizsgáló EEG készülékünk modernizálásához nyújtottak segítséget, amely februárban realizálódott is. Rendkívüli, és nagyon örülünk annak, hogy ezen együttműködés továbbra is megmaradt, és köszönettel tartozunk a Tranzit-Ker vezetőségének, hogy idén is segítenek. Az összeget a gyermek sürgősségi osztály műszerezettségének fejlesztésére használjuk fel – tájékoztatott dr. Balla György akadémikus, egyetemi tanár, a Klinika igazgatója.

Ezúton kívánunk békés, boldog karácsonyt, egészségben, eredményekben bővelkedő újesztendőt a Tranzit-Ker Zrt. igazgatójának, Szabó Miklósnak, a cég munkatársainak, valamint a Gyermekgyógyászati Intézet adományozóinak – tette hozzá az igazgató.

A több mint 800 munkavállalót foglalkoztató Tranzit-Ker Kereskedelmi Zrt. Magyarország és Európa egyik meghatározó piaci szereplője a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar területén. A családi vállalkozásként induló cég ma már több területen jelentős szerepet tölt be. A cégcsoport profiljába tartozik a víziszárnyasok zárt integrációja és feldolgozása, a diótermelés és feldolgozás, a zöldség-gyümölcs, illetve műtrágya kis- és nagykereskedelme. A vállalat társadalmi elkötelezettsége, a lakosság egészségi állapotának javítása nemcsak egészséges termékei révén valósul meg, hanem azáltal is, hogy – a cégvezető reményei szerint – hosszú távon nyújthat támogatást a Gyermekgyógyászati Intézetnek.

Különösen fontos számunkra a beteg gyermekek magas színvonalú egészségügyi ellátása, ezért döntöttünk ismét a Gyermekklinika Gyermekeinkért Alapítványának támogatása mellett – mondta Szabó Miklós vezérigazgató.

DE OEC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában