Felállnának a padlóról a DEAC labdarúgói

Fehér mezben: Kincses Dániel
Fehér mezben: Kincses Dániel
Debrecen – Kincses Dániel szerint a Gyöngyös ellen egy kemény összecsapás vár a hajdúságiakra.


Komoly pofont követően kellene talpra állnia a DEAC-nak az NB III. Keleti csoportjában. Sáfár László együttese az előző héten az ESMTK otthonában vizitált, a fővárosi csapat 7–1-re gázolta el a cívisvárosiakat.

Keserű pirula

– Egy ilyen összecsapást követően nehéz bármilyen okosságot mondani – szögezte le a Hajdú-bihari Naplónak Kincses Dániel. – Belülről úgy éreztem, ellenfelünk jóval gyorsabban és agresszívabban játszott. Emellett az is problémát jelentett, hogy fejben nem igazán voltunk ráhangolódva erre a találkozóra. Sajnos az ESMTK jól sáfárkodott a helyzeteivel, hét perc leforgása alatt háromgólos hátrányba kerültünk, ezt követően már nem volt egyszerű rendezni a sorokat. Tisztában vagyunk vele, hogy ilyen teljesítmény nem fér bele, erre a szakmai stáb is felhívta a figyelmünket. Az elmúlt napokban átbeszéltük a történteket, levontuk a tanulságokat, és immáron a következő feladatra próbálunk összpontosítani. Reményeim szerint túl tudtunk lépni a pofonon – mutatott rá a 22 esztendős játékos.

Korrigálnák a botlást

A táblázat tizenegyedik helyét elfoglaló hajdúsági alakulat a hatodik pozíciót birtokló Gyöngyöst látja vendégül a pontvadászat negyedik fordulójában, az ütközet szombaton 17.30-kor kezdődik az Egyetemi Sporttelepen. A Heves megyei egylet szintén újoncként vágott neki az idénynek, Török János tanítványai veretlenül vívták meg az eddigi fellépéseiket: egy győzelem mellett kétszer játszottak döntetlent.

– Következő riválisunk kiválóan kapta el a rajtot, ennek ellenére itthon szeretnénk tartani a három pontot. Valószínűleg egy intenzív, harcos, sok ütközéssel tarkított bajnoki vár ránk, de bízom benne, hogy futball tekintetében a gyöngyösiek fölé tudunk majd kerekedni. Nem kétséges, nagy szükségünk lesz a szurkolók támogatására. Egy futballistának mindig felemelő érzés olyan stadionban pályára lépnie, ahol a lelátókon rengeteg ember foglal helyet. A nézőknek is bizonyítani akarunk a múlt heti vereség miatt. Talán a nagyarányú fiaskó miatt sokan azt is gondolhatják, nem ebbe az osztályba valóak vagyunk, de ezt a felvetést ugyancsak meg kívánjuk cáfolni – jelentette ki Kincses, aki elsősorban védekező középpályásként jut szóhoz a cívisvárosi csapatban.

HBN-BÁ