Feladta magát a szerepi tolvaj

Feladta magát a szerepi tolvaj
© Fotó: police.hu
Püspökladány – A püspökladányi rendőrök nyomozást folytatnak egy 35 éves szerepi nő ellen lopás gyanúja miatt.


Egy nő telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. január 30-án 12 óra 30 perc körül arról, hogy M.-né K. Brigitta betört egy szerepi, Kossuth utcában található lakatlan családi házba és annak melléképületébe, ahonnan ellopott egy fali csempét, egy flakon autómosó folyadékot és egy nagynyomású autómosót.

A szerepi körzeti megbízott az ismeretlen bejelentő által megnevezett 35 éves asszonyt a településen igazoltatta. A rendőr kérdésére a hölgy beismerte, hogy valóban ő tört be a szerepi ingatlanba, valamint elmondta azt is, hogy telefonon ő tett névtelenül bejelentést a történtekről a rendőrségre. A helyi körzeti megbízott a nőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogta és előállította a Püspökladányi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsított hallgatták ki M.-né K. Brigittát, aki cselekményét azzal indokolta, hogy otthonában élettársával nagyon összeveszett, ideges lett és ezért lopni akart valamit.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben szabadlábon hagyása mellett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –