Fekete vasárnap – Számos haláleset a magyarországi utakon

Számos halálos kimenetelű baleset történt vasárnap Magyarországon. Győrszentiván közelében vonat gázolt el egy embert vasárnap reggel, Zala megyében egy fejtetőre állt kocsiban hunyt el a sofőr, ez egyes főúton egy motoros vesztette életét, tapolca közelében egy ember meghalt hárman pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.

Újabb halálos baleset Zalában – ezúttal motoros az áldozat

Motorkerékpár és személyautó ütközött vasárnap délután a 76-os főúton Zala megyében, a tilaji elágazóban. A motorkerékpárt vezető 25 éves férfi a helyszínen meghalt.

Gázolás miatt késnek a vonatok a főváros és Hegyeshalom között

Elgázolt a vonat egy embert vasárnap reggel Győrszentiván közelében, így arrafelé most késnek a szerelvények. Ez 10-15 perces csúszásokat jelent a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

Fejtetőn állt meg a kocsi – meghalt a sofőr

Meghalt egy fiatal autós vasárnapra virradó éjszaka Zala megyében, miután egy fának, majd egy vasoszlopnak is nekiment. A baleset Eszteregnyén történt, a 22 éves sofőr a Kossuth Lajos utcán haladt, amikor elvesztette uralmát kocsija felett.

Meghalt egy motoros az 1-es főúton

Meghalt egy motoros vasárnap dél körül az 1-es főúton Biatorbágynál, miután frontálisan összeütközött egy kocsival. A kétkerekű sofőrje feltehetően szabálytalanul előzött, ezért karambolozott a szemből jövő autóval.

Egy halott, több sérült a 84-es főúton

Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek vasárnap dél körül a 84-es főúton egy karambolban. A három kocsi Tapolca közelében, a lesencetomaji kereszteződésénél ütköztek össze.

Felboult egy kisbusz az M1-esen – három sérült

Hárman megsérültek, amikor felborult egy kisbusz vasárnap kora délután az M1-es autópályán, Bábolna előtt – mondta el a Független Hírügynökségnek Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.