Fekete Pákó autóbalesete!

Fekete Pákó autóbalesete!
Mr. Akalamago egyik szilveszterén túlvállalta magát, és két fellépés közötti nagy rohanásban elé vágott egy szarvas.

Félrehúzta a kormányt és az útról letérve egy erdő meneti árokban kötött ki. Ebben a videóban megtudhatjuk tőle, hogyan emlékszik vissza az ominózus éjszakára, mennyire súlyos volt fejsérülése és, hogy hogyan mentették ki az árokból.

A mulatós zene egyedülálló nigériai képviselője rendszerint szilveszterkor is dolgozik. Egy ominózus emlékezetes éjjel akár nagyobb baj is történhetett volna, mikor két helyszín között a kocsija elé ugrott valami. “Keskeny utakon jártam azon a napon szilveszterkor hajnalban, amikor elém vágott egy szarvas. Nem tudtam hirtelen most mihez kezdjek. Egyszerűen beborultam az erdőbe az autómmal. A fejem nekiütöttem a fejem a kormánynak, de nem tört össze a koponyám.” – mesélte a tabutv.hu riporterének Fekete Pákó.

“Próbáltam kiállni az út szélére, hogy észrevegyenek, és megálljanak. Észrevették, hogy a Pákó vagyok, és amiért szeretnek engem az emberek segítettek. Csomagtartó ki, hozták a kötelet és segítettek kihúzni a kocsimat.” – emlékezett vissza a nigériai énekes.

Pákó megfogadta, hogy szilveszterkor kettőnél több bulit nem vállal, így kényelmes tempóban, időben ott lehet mindenhol. Ezt teszi többek közt párjáért és gyermekéért. “Átértékeltem a saját életemet. Otthon van a párom, a kisfiam, Bence. Nem akarom, hogy azt hallják, hogy bármi is történt velem Szilveszterkor. Nem akarom a fiamat elveszíteni, és azt se, hogy ő veszítsen el engem. Úgy érzem, szüksége van rám, egymásra van szükségünk. És ezt a gyereket fel kell nevelni!” – osztotta meg a tabutv riporterével Fekete Pákó.

Forrás: Tabu Tv