Fejszével küzdött a szerelemért egy derecskei srác

Fejszével küzdött a szerelemért egy derecskei srác
© Fotó: police.hu
Derecske – Megfenyegette volt élettársa apját, mert ellenezte a kapcsolatukat, és nem engedte, hogy együtt legyenek. A ház kerítésénél viszont nem jutott tovább.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság L. József ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. április 14-én 21 óra körül a gyanúsított egy fejszével a kezében megjelent volt élettársa berettyóújfalui háza előtt, ahol kiabált és azzal fenyegette meg a lány apját, hogy megöli. A 26 éves férfi egy fejszével többször megütötte a kerítést és megrongálta a postaládát. L. Józsefet testvérei és szülei akadályozták meg abban, hogy bemenjen a ház udvarára, majd elvitték őt a helyszínről.


f2

Fotó: police.hu


Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelyet követően a városban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit, akit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki L. Józsefet, aki beismerő vallomást tett. A férfi elmondta, hogy azért fenyegette meg volt élettársa apját, mert ellenezte a kapcsolatukat, és eltiltotta tőle a lányát.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –