Fejszét, kalapácsot vitt el

Hajdúböszörmény – A rendőrök egy hajdúböszörményi férfi ellen bíróság elé állítást javasolnak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Egy nő tett feljelentést 2015. április 14-én 15 óra körüli időben a városi rendőrkapitányságon arról, hogy egy héttel korábban hajdúböszörményi ingatlanának udvarára – miközben ő kerti munkákat végzett – engedélye nélkül bement egy ismeretlen férfi és szó nélkül elvitt egy fejszét és egy kalapácsot az udvarról. A nyomozók a kapott személyleírás alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit, akit 2014. április 27-én 13 óra 20 perc körüli időben otthonában elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. B. Imre a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság az 56 éves férfi ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés