Fejre állt egy autó a 48-as főúton

Fejre állt egy autó a 48-as főúton
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Könnyű sérüléseket szenvedtek a sofőrök Hajdú-Bihar megye útjain vasárnap – derül ki a police.hu-n megjelent közleményből.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely február 17-én 10 óra körül történt Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett, amikor elaludt vezetés közben, és lehaladt az útról, majd egy betonoszlopnak ütközött. A baleset során a járművezető könnyű sérüléseket szenvedett – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Matey István

Vámospércs közelében, a 48-as számú főúton közlekedett egy férfi az általa vezetett személygépkocsival február 17-én 9 óra körül. A sofőr a főút 17. kilométerszelvényében járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a gépkocsi megpördült, és az útárokban, a feje tetejére borulva állt meg. Az ütközés következtében a 44 éves járművezető könnyű sérüléseket szenvedett – olvasható a police.hu-n. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően, a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek.


Hajdúszoboszló - Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában. Közel kétezer fogyasztó maradt áram nélkül vasárnap délelőtt Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában, ahol egy autós - eddig tisztázatlan körülmények között - nekiütközött egy villanypóznának. Fotó: M...

Mindig győződjünk meg, hogy az ütközésben nem sérült-e meg valaki, és amennyiben szükséges, hívjuk ki a hatóságokat!
Debrecen - Közúti baleset esetén a megállás és meggyőződési kötelezettség elmulasztása, akár a jogosítvány elvesztéséhez vezethet. Minden járművezető rémálma, hogy olyan forgalmi helyzetbe kerül, amely közúti balesetbe torkollik. Ha bekövetkezett a baj, az első sokkot leküzdve érdemes a lehetőség...