Egy hajdúszoboszlói rablás maszkos elkövetőjét keresik

Akt.:
Egy hajdúszoboszlói rablás maszkos elkövetőjét keresik
© Forrás: police.hu
Hajdúszoboszló – A megyei rendőr-főkapitányság rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy arcát eltakaró ismeretlen férfi jelent meg 2015. február 17-én délután negyed hét körül egy hajdúszoboszlói boltban, ahol pénzt vett ki a kasszából. A hátsó helyiségből a bevásárlótérbe visszaérkező eladó észlelte, hogy a fején kapucnit viselő férfi a pénztárgéphez behajol, ezért rászólt. A férfi a kezében lévő fegyverrel (vagy annak utánzatával) megfenyegette az alkalmazottat, majd a megszerzett pénzzel elmenekült. Az eset során lövés nem történt és senki nem sérült meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rendőrei azonnal megkezdték az adatgyűjtést, továbbá a tanúkutatást az ismeretlen elkövető azonosítása és felkutatása érdekében.Forrás: police.hu


A beszerzett információk alapján a férfi körülbelül 20 éves, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú, a cselekmény idején fehér színű nadrágot, sötét árnyalatú, derékig érő dzsekit, alatta világos árnyalatú kapucnis felsőt viselt és arcát egy sötét maszkkal takarta el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki felismeri a kamerafelvételeken látható férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-52-457-040-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli!

– police.hu –