Feczkó a maradás mellett döntött

A tréner marad a balmazújvárosi kispadon
A tréner marad a balmazújvárosi kispadon - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – A következő szezonban is Feczkó Tamás irányítja a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőt az NB II-ben.

Amíg a másod­osztály mezőnye megérdemelt nyári pihenőjét tölti, addig a Balmazújváros szurkolói megnyugodhatnak, hiszen eldőlt, nem lesz váltás a kispadon, Feczkó Tamás folytatja a megkezdett munkát. Ugyan a Pro licences tanfolyamot nemrég sikeresen teljesítő szakembernek élvonalbeli megkeresése volt Kuvaitból, nem élt ezzel a lehetőségével. A döntés hátteréről a következőket mondta.

Ragaszkodtak hozzá

– Rengeteg érvet és ellenérvet tudtam felsorakoztatni mind a külföldi, mind a balmazújvárosi ajánlat mellett. Az elhatározásomban fontos szerepet játszott dr. Tiba István elnök úr személye, akin éreztem, velem képzeli el a folytatást. Emellett a játékosaim ragaszkodása ugyancsak megkönnyítette a választásomat. Vannak olyan helyzetek, amikor nem az anyagi szempontokat kell előtérbe helyeznie az embernek – nyilatkozta a Naplónak Feczkó.

Jelentős átalakulás

A kispadon tehát nem történik változás az újvárosiaknál, de kérdés, milyen kerettel vágnak neki a 2015–2016-os idénynek. – Új együttest kell építenünk, ugyanis a hat horvát és négy ukrán légiósunk mellett sok kölcsönjátékosunk is távozik. Mindig is jellemző volt rám, hogy keresem az újabb kihívásokat, a következő bajnokságban még sikeresebb szereplést akarok elérni az Újvárossal. A DVSC–vel szorosabbra fűzzük a kapcsolatunkat, ennek értelmében a debreceniek több fiatalt bocsátanak a rendelkezésünkre – zárta gondolatait az Újváros trénere.

HBN–BÁ
hirdetés