Feczesin két góllal járult hozzá

Feczesin két góllal járult hozzá
A Ligakupa középdöntőjében a DVSC-TEVA 2–2-es döntetlent játszott a Videotonnal.

Az esztendő első tétmérkőzésére került sor kedden este az Oláh Gábor utcában, a DVSC-TEVA a Videoton együttesét fogadta a Ligakupában – műfüvön. A centerpályát kímélendő ugyanis a műanyag borításra szavazott a Loki, ez a döntés azonban nem befolyásolta a tervezett televíziós közvetítést: a tévéstábot három alkalmi emelvényre helyezték, ahonnan zavartalanul dolgozhattak az elektronikus sajtó munkatársai.

Az első félidő első felében sok mindent éppenséggel nem tudtak mutatni a kamerák, mert nem sok esemény történt, a Loki többet birtokolta a labdát, de helyzetek csak elvétve akadtak mindkét oldalon. A játékrész közepe felé Rezes találta el a lécet, majd a 40. percben Feczesin erőszakos szóló végén megszerezte a vezetést.

Potyogtak a gólok

A szünet után változott a játék képe, a Vidi kettős cserét hajtott végre, míg a Loki védelme megbomlott: Komlósi sérülés miatt nem tudta folytani, helyét Bíró Péter vette át. Negyedóra elteltével följebb jött a Videoton és kiegyenlített, a Kaposvárról érkezett Nikolics talált a hálóba. Továbbra is kiegyenlített küzdelem folyt a műfüvön, Radovics remek fejesével mégis a Fehérvárhoz került az előny. Nem sokat késett a debreceni válasz sem, a rendkívül agilis Feczesin Róbert nagyszerű mozdulattal csúsztatott a háló közepébe. A folytatásban már nem esett több gól, az eredmény igazságosnak mondható. A meccs krónikájához tartozik még, hogy Szélesit egy fölösleges, durva szabálytalanság miatt kiállította a játékvezető.

JEGYZŐKÖNYV

  • Ligakupa, középdöntő 1. forduló
  • DVSC-TEVA – Videoton 2-2 (1-0)
  • Debrecen, műfüves pálya, 300 néző. Vezette: Fábián (Demeter, Hajdo)
  • DVSC: Verpecz – Bernáth, Komlósi (Bíró 46.), Fodor, Korhut – Szakály P., Katona, Szélesi, Rezes (Bódi 67.) – Szilágyi (Vinicius 62.), Feczesin (Etogo 88.)
  • Videoton: Tujvel – Lázár, Sifter, Milanovics, Fejes (Radovics 72.) – Farkas II, Szakály D., Sitku, Ponczók (Demjén 46.) – Lencse (Baracskai 46.), Nikolics
  • Gól: Feczesin (40.), Nikolics (57.), Radovics (74.), Feczesin (76.)
  • Kiállítva: Szélesi (91.)
  • Sárga lap: Korhut (32.), Sitku (37.), Fejes (60.)