Fával akarta megütni a saját anyját

Fával akarta megütni a saját anyját
© Illusztráció: police.hu
Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy hajdúsámsoni férfit, aki fenyegette édesanyját.

Egy idős nő arról tett bejelentést a rendőrség ügyeletére, hogy 2015. április 4-én 16 óra körüli időben fia a hajdúsámsoni otthonában veréssel fenyegeti és egy fadarabbal meg akarta ütni. A sértett a fia elől bemenekült a házába, magára zárta az ajtót és így telefonált a rendőröknek. A helyszínre érkező járőrök a férfit elfogták és előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol meghallgatták, majd őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében. A 49 éves férfi ellen a Debreceni Járásbíróság távoltartást rendelt el. Ennek ellenére a férfi 2015. június 9-én 16 óra körüli időben ismét megjelent édesanyjánál. A sértett újra bejelentést tett a rendőrség ügyeletére, mivel fia szidalmazni kezdte.

A járőrök a helyi lakost elfogták és előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított bírósági eljárás lefolytatását kezdeményezték vele szemben.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés