Fatum-Nyíregyháza – Ha kell, legyenek mérgesek!

Akt.:
Hollósy László nem vesztegeti az időt, egyben nagyon motivált
Hollósy László nem vesztegeti az időt, egyben nagyon motivált - © Fotó: Janics Attila
Nyíregyháza – Hollósy László utál veszteni, a Békéscsaba elleni döntőben is a legjobbat akarja.


Röplabda. Hétfőn kinevezték, kedden hazatért Ciprusról, szerdán munkába állt, vasárnap pedig az érdi Magyar Kupa-döntőben vezényli a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatát az új edző, Hollósy László. Szó se róla, sűrű programot bonyolított le a héten a frissen „igazolt” szakvezető, aki nem is vesztegette az időt. Elvégre, rögtön a sűrűjébe csöppent, a nyírségiek ugyanis 2009 után először léphetnek színre a küzdelemsorozat fináléjában, ahol a címvédő Békéscsaba lesz az ellenfél.
– Az elmúlt két szezonban Cipruson dolgoztam, az AEL Larnacát irányítottam – taglalta Hollósy László. –Meg kell mondjam, meglepett a nyíregyháziak megkeresése, felvázolták a terveket, és tudtam, hogy a kupadöntő miatt gyorsan kell dönteni. Két-három óra gondolkodási időt kértem, hogy a családdal egyeztessek, majd belevágtam. A szezon végéig állapodtunk meg, meghagyva a lehetőséget arra, hogy megnézzük, miként működik a történet, mennyire vevők a lányok az elképzeléseimre. Gyakorlatilag másfél hónapról van szó, ezalatt sok minden kiderül a közös munkáról, annak eredményéről.

És akkor tényleg a lényeg. A finálé, amely Hollósy László számára a debütálást jelenti a nyíregyházi kispadon. Mindenesetre az elszántság nem hiányzik.
– Olyan természetű ember vagyok, aki utál veszíteni. Nagyon motivál, hogy minden meccset megnyerjünk, szeretném, ha a lányok is hasonlóan gondolkodnának. Legyenek készen a feladatra, játszanak agresszíven, hovatovább mérgesen, a lehető legnagyobb tűzzel a döntőben. Tiszteljük az ellenfelet, a Csaba komplex, erőteljes csapat, de nem lennénk igazi sportemberek, ha nem a legjobbra törekednénk.

KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek