Farkasüvöltéssel zárul a Campus Fesztivál

Akt.:
Dombi Tibi nem csak a pályáról üdvözli rajongóit
Dombi Tibi nem csak a pályáról üdvözli rajongóit - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A debreceni kemény rockbanda szombat éjjel lép az Egyetem Tér színpadára.

Ha Campus Fesztivál, akkor természetesen Wyr­farkas-koncert is – legalábbis ezt szokhattuk meg az elmúlt években.

Az egykori lokistákkal – Dombi Tibor (dobos), Sándor Tamás (basszusgitáros) – megerősített ötös fogat Balogh Miklós Péterrel (gitáros), Kovács Balázzsal (gitáros) és Tamás Nándorral (énekes) alkot kerek egészet.

A csapatnak május végén jött ki az új videoklipje, melyet a Mindig fölfelé című dalukra készítettek el, s a Tankcsapda is vendégszerepel benne.A Wyrfarkas folyamatosan dolgozik az új dalokon, melyek közül párat már szombaton, a Campus Fesztivál Egyetem tér elnevezésű színpadán is elővezetnek, 0 óra 30 perctől.

Régi nóták is

A fiúk ezúttal sem hanyagolják el a feldolgozásokat, egy jó Sex Action-dallal vagy a Szécsi Pál-féle Gedeon bácsi ultrabrutál átdolgozásával ugyanis pluszenergiákat tudnak előcsalni a koncert közönségéből.

Persze, azoknak sem kell csalódniuk, akik már régebb óta ismerik a gárda munkásságát, hiszen az olyan ős-Wyr­farkas-nóták sem maradnak ki a repertoárból, mint a Mutasd meg kézzel, a Semmit nem akarok vagy a Rock and roll az éjszakában. Tehát ne feledjék, szombat éjjel üvöltésre fel!

HBN


Campus Fesztivál: a lényeg egy helyen!

Debrecen – Testközelből követjük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, fotók és videók minden mennyiségben!