Fáradékonyság, fejfájás vagy valami más?

Fáradékonyság, fejfájás vagy valami más?
© Fotó: Pixabay
Debrecen – A hét közepére már megérkezik az igazi kánikula, ennek kapcsán arra voltunk kíváncsiak, mennyire érzékenyek a debreceniek az időjárási frontokra.

– Engem annyira nem zavar, igaz, a kezem, az néha szokott fájni, mivel műtötték. Ha hidegfront érkezik, akkor tompa, ha pedig meleg, akkor éles fájdalmat érzek – mondta Matlika Gábor.

matlika_gabor-1

Matlika Gábor

– Kifejezetten nem viselnek meg a frontok, néha álmosabb, fáradékonyabb, nyomottabb vagyok, de másban nem mutatkozik meg. Igaz, néha ez is bosszantó – jelentette ki Németh Anikó.

nemeth_aniko-1

Németh Anikó

Bodó Dániel elmondta: ha nagyon hirtelen van változás, akkor szokott fájni a feje, más tünetei nincsenek. Leginkább azt nem szereti, hogy nyáron nagyon fülledt a levegő, miután reggel esik az eső.

bodo_daniel-1

Bodó Dániel

– Szerencsére a frontokra nem vagyok érzékeny, egyedül az zavar, hogy hotelben dolgozom, s kötelező az egyenruha, amiben könnyen leizzad az ember, és mivel bent jó hűvös van, kint meg meleg, ha járkál az ember, akkor könnyen baj lehet belőle – részletezte Ruszin György.

ruszin_gyorgy-1

Ruszin György

– Nagyon ritkán viselnek meg a frontok, néha, ha hidegfront jön, akkor szokott fájni a fejem, de mást nem szoktam tapasztalni, szerencse, hogy nem vagyok rá túl érzékeny – válaszolta Váradi Patrik.

varadi_patrik-1

Váradi Patrik

Vattamány Kevét nem viselik meg a frontok, néha fáj a feje, vagy egy-két régebbi sebe, de más kellemetlenséget nem szokott tapasztalni.

vattamany_keve-1

Vattamány Keve

HBN|Fotó: Derencsényi István