Fantasztikus premier Debrecenben

Fantasztikus premier Debrecenben
Debrecen – Immár tizenhat éve szórakoztatja a nagyérdeműt a Magyar Nemzeti Cirkusz világszínvonalú műsoraival.

Zsúfolásig megtelt a Magyar Nemzeti Cirkusz óriássátra a debreceni premieren kedd este. Az ország legszebb utazócirkuszának műsora – a társulattól már megszokott, s el is várt – világhírű produkciókkal szórakoztatta a nézőket.

A legtöbben talán „Tiger Lady”, azaz Carmen Zander műsorát várták, aki művésznevéhez hűen parádés előadást mutatott be öt bengáli tigrisével, amiket már négy hónapos koruk óta nevel.

De, nem csak a 36 éves németországi idomárnő csodaszép nagymacskái vívták ki a közönség csodálatát. Szandra, a társulat 4,5 tonnás elefántja kissé túlsúlyos „fodrásznőként” szakszerűen borotválta meg az önként jelentkező fiatalembert – mutatványával harsány nevetésre ingerelve a nézőket.

S, ha már kacagás és felejthetetlen élmény, akkor Mr. Lorenz, a társulat világhírű olasz bohóca külön dícséretet érdemel. Sokoldalú produkcióival, jóízű tréfáival a kicsik és a nagyok száját is mosolyra „görbítette”.
A műsor sztárja azonban kétségtelenül a Monte Carlo-i cirkuszfesztivál Aranybocóh díjasa, Richter Flórián volt. A szabadidomítás világhírű mestere feleségével, Edith-tel, illetve csapatával, a Flórián-csoporttal is elkápráztatta a közönséget.
Ám azok se bánkódjanak, akik a premierről lemaradtak, a társulat ugyanis április 25-ig várja világszínvonalú előadásaival a nézőket a Kishegyesi úton felállított óriássátrában.

HBN

Info

Hétköznapokon egy előadást láthatnak az érdeklődők 18 órától, míg hétvégén és ünnepnapokon 15 és 18 órától, az utolsó április 25-i műsorok 11 és 15 órától kezdődően várják a Magyar Nemzeti Cirkusz a közönséget.