Fantasztikus győzelmet aratott a Balmazújváros

Akt.:
Fantasztikus győzelmet aratott a Balmazújváros
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – Igazi rangadót rendeztek az NB II 27. fordulójának vasárnapján, ugyanis a Kisvárda látogatott Balmazújvárosba.

A 33. percben Zsiga és Kovács révén már 2-0-ra vezettek a hazaiak, ám pár perccel később Sigért kiállította a játékvezető, és tizenegyesből szépített a Kisvárda. A szünet után meglett az egyenlítés is a vendégeknek, viszont a hajrában szerzett két újabb góllal eldöntötte a meccset a Balmazújváros. A hazaiak ezzel a sikerrel maradtak a tabella 6. helyén, viszont pontszámban beérték az előttük álló Csákvárt.

Balmazújváros–Kisvárda 4–2 (2-1)

Vezette: Iványi Z. (Kelemen A., Márkus T.)

Balmazújváros: Szécsi G. – Kónya M., Kiss L., Zsiga E., Papp F., Sigér D., Vajda S. (Fekete Á.), Kovács Á. (Németh Á.), Belényesi M. (Hadházi D.), Bokros T., Virág A. Megbízott edző: Feczkó Tamás.

Kisvárda: Ladislav R. – Izingi M., Papucsek B., Vári B., Csilus T., Marcolini D., Cseri T., Eszlátyi I. (Délczeg G.), Bagi I. (Kulcsár K.), Rajczi P. (Koszta M.), Erős G. Edző: Soós Imre.

Gól: Kovács Á., Zsiga E.(2), Németh Á., illetve Erős G., Rajczi P. Kiállítva: Sigér D.

Szergej Pacaj: – Ez a csapat bebizonyította, hogy hol a helye, örülök, hogy tíz emberrel is sikerült nyerni. A fiúk egymásért küzdöttek, és azt gondolom, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Soós Imre: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, a mi játékunk dominált. A semmiből szerzett kétgólos előnyt a Balmazújváros, de sikerült felállni, viszont hiába volt meg az emberelőnyünk, azt nem tudtuk kihasználni.Sporthírek


hirdetés