Falopáson kaptak egy férfit és nőt Hajdúhadházon

Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a két helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. január 23-án 17 óra 05 perc körüli időben egy nő és egy férfi a hajdúhadházi köztemető mögött található erdőben kézi fűrésszel engedély nélkül fát vágott ki, majd azt összekötötték és a vállukon akarták hazavinni. A helyi lakosokat egy biztonsági őr tetten érte, aki a 20 éves nőt visszatartotta és az esetről telefonon értesítette a rendőröket. A nő társa a helyszínről elmenekült. A járőrök azonnal az erdőbe mentek, ahol R. Izabellát elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották. A gyanúsított társát is azonosították a rendőrök, akit 2016. február 2-án fogtak el hajdúhadházi otthonában. L. B. Sándort a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a terheltek ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. február 2-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés