haon-sportoldal

2008.10.09. 15:28

DKSE: jöhet a következő lépés

<p>Debrecen – Magabiztosan győzött a DKSE-Airport Debrecen szerdán este a Hódos Imre-sportcsarnokban, ahol 35–27 arányban múlták felül a jó erőkből álló Gyöngyöst.</p>

A 12 találatig jutó Frey vezérletével, a bombagólokat lövő Lókodival, valamint – elsősorban a mérkőzés nagyobbik részében pályán lévő Nahaj révén – remek kapusteljesítménnyel megérdemelten nyert a hazai gárda a találkozón.
– Sokat dolgoztunk, hogy végre összejöjjön a jó eredmény – mondta a Naplónak Frey Tamás, a csapat irányítója.

– Az eddigi hat mérkőzésből szerdán játszottunk a legjobban. Jól védekeztünk, és labdaszerzések után gyors indításokból sikerült gólokat szerezni. A második félidőben a támadójáték is feljavult, s több jó teljesítményt láthatott a közönség.
A következő mérkőzést is hazai pályán, a Hódosban vívja meg a DKSE: vasárnap 18 órakor a Komlót fogadják a debreceni kézilabdázók.
– Nagy változások történtek a Komlónál – jegyezte meg az ellenfélről Frey. – Új edzőjük van, a játékosállomány jelentős része is kicserélődött.

Tavaly nem úgy sikerült a találkozó, ahogy szerettük volna, ezért most vissza akarunk vágni.
Az alakulat csütörtökön délután már videóval készült az újabb összecsapásra.
– Ráfért már a csapatra a jó teljesítmény – összegezte a kiváló játékos. – Most a következő lépést kell megtenni, jó lenne itthon még egy-két győzelmet aratni, és akkor talán elindul fölfelé a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!