Fába csapott villám okozott gondot Böszörményben

Fába csapott villám okozott gondot Böszörményben
© Illusztráció: pixabay.com
Hajdú-Bihar – Villám csapott egy húsz méteres akácfába tegnap délután Hajdúböszörményben, a Debreceni utcában. A fa egyik nagyobb ága lehasadt, ezért a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították azt, gépezetes tolólétra segítségével.

Tíz méteres fa egyik hosszú ága elkorhadt, majd az úttestre esett tegnap délelőtt Debrecenben, a Kishegyesi úton. A helyi tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a faágat.

Tegnap délben Balmazújvárosban, a Szoboszlói és a Batthyány utca kereszteződésében összeütközött két autó. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben öt ember volt érintve, ebből két sérültet a mentők kórházba szállítottak.

Debrecenben, a Hősök útján két kisteherautó ütközött össze csütörtökön kora délután. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. Személyi sérülés nem történt.

Tíz méter magas fa öt méteres ága lehasadt és az úttestre dőlt, tegnap délután a debreceni Ibolya utcában. A debreceni tűzoltók láncfűrésszel eltávolították a faágat.

Villám csapott egy húsz méteres akácfába tegnap délután Hajdúböszörményben, a Debreceni utcában. A fa egyik nagyobb ága lehasadt, ezért a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították azt, gépezetes tolólétra segítségével. Mivel a sérült fa veszélyeztette a gyalogosokat és a közúton közlekedőket, a tűzoltói munka alatt a rendőrök irányították a forgalmat.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés