Ezt üzente a péterszegi mester a távolmaradó játékosainak

Akt.:
Ezt üzente a péterszegi mester a távolmaradó játékosainak
© Illusztráció: Derencsényi István, archív
Hajdú-Bihar – Sok volt a hiányzó játékos, de mindenki kitett magáért és csapatáért. A labdarúgó megye II. déli csoportjának eredményei és értékelései következnek a szombati játéknapról.


Nagyrábé Petőfi SK–Szentpéterszegi SC 1–1 (1–0)

50 néző Vezette: Buczkó B. (Gyugos B., Péterfi D.)

Nagyrábé: Szántó F.– Kovács A., Bende L., Tiszai G., Sós P. (Czirják Cs.), Szabó S., Faragó L., Koszorús I., Kordás J. (Kolompár R.), Máté I. (Szabó T.), Nagy S. Edző. Károlyi Zoltán.

Szentpéterszeg: Németh G.– Flaskai Zs., Rusznyák A., Kolompár Zs. (Vass G.), Lakatos Cs., Turzó J., Kecskés J., Szabó L., Okos T., Szűcs P., Varga Zs. (Balogh B.) (Ékes Z.) Edző: Balogh Barna.

Gól: Kecskés J.(ög.), illetve Turzó J. Jók: Szántó F., Szabó T., illetve mindenki Ifi: 4–2

Károlyi Zoltán: – A kimaradt helyzetek megbosszulták magukat, ez a futball törvényszerűsége. További sok sikert Szentpéterszegnek.

Balogh Barna: – Sajnos nagyon nehezen álltunk ki erre a mérkőzésre is. Szinte mindenkinek játszania kellett, aki a szentpéterszegi sportegyesületnél dolgozik, de le a kalappal mindnyájuk előtt, aki részt vett ezen a mérkőzésen, mert egytől egyig kitették a szívüket-lelküket. Üzenném azoknak a játékosoknak, akik ma nem jöttek el, hogy a magyar bajnokság rendszere olyan, hogy minden hétvégén mérkőzés van, nem csak minden másodikon.


Pocsaj KSE–Kismarjai SE 3–3 (1–3)

200 néző Vezette: Dobi Zs. (Kiss A., Hornyik M.)

Pocsaj: Mezei J.– Halász Richárd., Vaszilkó A., Kun I. (Sóvágó S.), Nagy P., Mező R. (Rézműves A.), Szilágyi Cs., Lakatos R., Makula I., Székely Zs. (Székely K.), Murák K. Edző: Sóvágó Sándor.

Kismarja: Jónás B.– Farkas I., Alimán J., Gál S., Budácsik D. (Sánta P.), Varga T., Siró G., Papp Á., Magyar A., Katona Cs. (Bordás J.), Kórász B. (Tóth K.) Edző: Zákány Ferenc.

Gól: Lakatos R. (2)., Murák K., illetve Siró G., Magyar A. (2) Jók: Lakatos R., Halász R., Murák K., illetve mindenki Ifi: 1–5

Sóvágó Sándor: – Elmondhatjuk, hogy a 2, félidőben nagyot küzdöttünk, így sikerült 2 gólos hátrányból kiegyenlítenünk a végén. Ellenben azt is láthatjuk, hogy ugyanott tartunk mint eddig, semmiben sem sikerült előrébb lépni.

Zákány Ferenc: – A szomszédvárak rangadóján a kilátogató szurkolók egy küzdelmes, de sportszerű mérkőzést láthattak. Az 1. félidőben a megbeszélteket betartva, remekül futballoztunk. A 2. félidőben nagy nyomást helyezett ránk ellenfelünk, amiből kontrákat vezettünk, de értékesíteni nem tudtuk őket. A mérkőzés végére talán kicsit el is fáradt csapatom és egyenlíteni tudtak a hazaiak. Sok sikert kívánunk Pocsajnak. Köszönöm a korrekt játékvezetést és a kilátogató szurkolóink biztatását. Hajrá Kismarja!


Konyári SE–Földes KSE 3–1 (3–0)

50 néző Vezette: Radócz B. (Rusznyák G., Nagy R.)

Konyár: Nagy B.– Tamási S. (Török J.), Antal G. (Kiss Z.), Tamási G., Rézműves K., Varga Z., Csuka Zs., Nagy Sz., Horváth Á., Nagy A., Varga D. Edző: Kiss László.

Földes: Horváth Zs.– Dede I., Tóth Z., Vincze N. (Bojtor Z.), Hunyadi L., Király Á., Mező B., Faragó Gy., Nagy S., Vincze A., Karacs T. (Szabó Gy.) Edző: Karacs Tamás.

Gól: Nagy A., Varga D., Nagy Sz., illetve Király Á. Jók: Az egész csapat, illetve senki Ifi: 1–3

Kiss László: – Szeretnék gratulálni az egész csapatnak a mai győzelemhez. Sajnos bennünk maradt a mai mérkőzésen körülbelül 8 gól az ellenfél számára, ami rájuk nézve megtisztelő. Csak így tovább, előre!

Karacs Tamás: – Nagyon sok hiányzóval érkeztünk, ami meg is látszott a csapat teljesítményén. Többen a kezdőcsapatból is sérülten vállalták a játékot, így ennyi tellett tőlünk a mai mérkőzésen. Amire észbe kaptunk, már 2-0-ra vezetett a Konyár, ezután csak futottunk az eredmény után. Gratulálok a Konyárnak és az ificsapatunknak a győzelemhez. További sok sikert kívánok nekik.


Debreceni EAC–Komádi SE 1–1 (0–1)

100 néző Vezette: Szűcs A. (Kohn D., Katona K.)

Debrecen: Fejér G.– Nagy A. (Boda P.), Soltész P. (Dr. Rácsai P.), Papp G. (Hetrovics R.), Párducz T., Dr. Köstner T., Magi L., Hailló R., Varga Á., Katona Z. (Demján B.), Bíró R. (Szőke P.) Edző: Katona László.

Komádi: Puskás Cs.– Simon S., Krimi P., Tóth L., Miczura Varga T., Miczura Varga K. (Bujdosó D.), Varga L., Hajdu M., Trippon T., Holló J., Nagy J. Edző: Szabó Sándor.

Gól: Bíró R., illetve Nagy J. Jók: Az egész csapat Kiállítás: Miczura Varga K. Ifi: 6–2

Katona László: – Később nyilatkozik.

Szabó Sándor: – A mérkőzés előtt, látatlanul, a döntetlen eredményt elfogadtam volna, de a helyzetek alapján úgy érzem, akár győzhettünk is volna. Ha a játékvezető sporttársat megbántottam, akkor elnézést kérek tőle, de az e fajta ítélkezést 70 kilométer távolságból is gusztustalannak tartom.


Kabai Meteorit SE– Hajdúszováti SKE 3–2 (2–2)

150 néző Vezette: Kovács Á. (Pap E., Péter A.)

Kaba: Biás P.– Sarkadi A., Puskás R., Szabó D. (Plókai R.), Jeges Z., Plókai G. (Almási Z, Kállai D., Kozma L. (Oláh Z.), Kovács M., Németi M., Szegi Zs. (Szabó B.) Edző: Kiss Lajos.

Hajdúszovát: Nagy D.– Kökény R., Serdült B., Kaszás S., Mészáros I. (Horváth M.), Tóth B., Nagy Cs., Rácz P., Rácz R., Bak Z., Kaszás Z. Edző: Budai János.

Gól: Szegi Zs., Plókai G.(2), illetve Rácz R., Kökény R. Jók: Senki, illetve az egész csapat Kiállítás: Nagy Cs., Rácz P. Ifi: 7–0

Kiss Lajos: – Egy roppan lelkesen játszó ellenfél ellen jól kezdtük a mérkőzést, aztán valamiért kicsit bealudtunk és mire felébredtünk már 2-2 volt az állás. Utána minden erőnket mozgósítani kellett, hogy megszerezzük a 3 pontot, amely végül Plókai Roland bravúros szabadrúgásának köszönhetően sikerült. Büszke vagyok a játékosaimra, mivel végig akarták a győzelmet, de ennél a későbbiekben lényegesen több kell. További sok sikert a lelkesen játszó hajdúszováti csapatnak. Köszönjük a nézőknek, hogy a mai gyenge játék láttán is kitartottak a csapat mellet.

Budai János: – A mai mérkőzéssel kapcsolatban gratulálok minden hajdúszováti labdarúgónak, mivel szívüket-lelküket tették bele a játékba. Nem érdemeltünk vereséget, de nagyban befolyásolta a játékvezető úrnak a ténykedése az egész mérkőzést. Úgy érezzük, hogy jogtalanul állított ki 2 játékost közülünk. Ugyanúgy sújtotta a kabai csapatot ítéleteivel mint a szováti csapatot. Gratulálunk a kabai csapatnak és sok sikert kívánunk a megye I. osztályban.


A tabella

1. Kaba 17 14 3 0 79-20 45
2. Báránd 16 12 1 3 50-21 37
3. Debreceni EAC 17 11 2 4 68-40 35
4. Komádi 17 10 4 3 64-31 33
5. Pocsaj 18 9 5 4 66-36 32
6. Nagyrábé 18 7 7 4 44-38 28
7. Konyári 17 6 3 8 41-51 21
8. Szentpéterszeg 16 6 3 7 42-53 21
9. Nádudvar 17 5 3 9 39-51 15
10. Kismarja 16 4 3 9 34-55 15
11. Földes 17 3 3 11 27-57 9
12. Hajdúszovát 17 2 2 13 27-74 7
13. Biharkeresztes 15 0 1 14 18-72 1
Az Ebes és a Szerep visszalépett a bajnokságtól.