Ezt hozta a hét utolsó napja

Ezt hozta a hét utolsó napja
Debrecen – Vasárnap Komcsira emlékeztünk, megnéztük, milyen testközelből a görög válság, de az is kiderült, milyen szép idő lesz a jövő héten. Mondjuk a napi híreket, rövidítve.

Neked szólt a dal

Tudom, onnan felülről láttad szombat este, hogy újra kigyulladtak a szívednek sokkal kedvesebb stadion, az „oláhgabi” fényei, és majdnem​ megtelt a B-közép, melyben életed jelentős részét töltötted. Sokáig a kerítés tetején, majd a „kápóknak” épített kis emelvényen, utóbb már az idősebbekkel kihúzódva a balszélen. Most is volt füst meg piró, de a tüzek nem az öröm miatt gyulladtak a lelátón. Téged búcsúztatott a tábor. Égerházi Péter jegyzete.

komcsi_


Így emlékeztek a debreceni ultrák Komáromi Gáborra

A gyászba borult Loki-szurkolók szombat este birtokba vették az Oláh Gábor utcai stadion lelátóit, hogy méltóképpen megemlékezzenek az aznap elhunyt Komcsiról. Az ő állandó helyét természetesen üresen hagyták.

ultrak (1)


Tízezer kanadai dollárt loptak el egy szoboszlói apartmanból

A 86 éves bácsi egy hajdúszoboszlói apartmanban pár percre őrizetlenül hagyta pénztárcáját, amiből a gyanúsított ellopta a benne található készpénzt. A 49 éves nőt rövid időn belül elfogták és lefoglalták tőle az eltulajdonított valutát.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Melléképület lángolt a Birsalma utcán, egy ember kórházban

Kigyulladt egy családi ház melléképülete szombat délután a Birsalma utcán – tájékoztatott a katasztrófavédelem szóvivője.


A görög válság testközelből

A bevásárlókosarak tele voltak tartós élelmiszerrel, mint a háborúban; ennyire azért nem komoly a helyzet.

Fotó: AFP Fotó: AFP ©

Strandidő várható a jövő héten

A következő napokban már kevesebb helyen várható csapadék. Sok napsütéssel és felmelegedéssel kezdődik a július, a hétvégén akár 34 Celsius-fok is lehet.

MTI Fotó: Varga György MTI Fotó: Varga György ©

Két fiatal halt meg egy súlyos balesetben Tiszaújvárosnál

Ketten veszítették életüket egy közlekedési balesetben vasárnap kora reggel a 35-ös főúton történt Tiszaújvárosnál.

tiszaujvaros


Saját anyját fenyegette meg halálosan egy debreceni férfi

A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 26 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint folyamatosan zaklatta, fenyegette édesanyját és annak férjét.