Ezt adta a péntek

Ezt adta a péntek
Hajdú-Bihar – Na nem fogjuk rögtön az elején lelőni, hogy mit… Ha kíváncsi a nap legfontosabb és legolvasottabb friss helyi híreire, pörgesse végig hírösszefoglalónkat!


Leesett az állunk olvasóink szexuális szokásaitól (18+)
Kiderült, a többes szex népszerűbb mint a betűleves az óvodában. Majd kétezer szexbolond olvasónk engedett minket benézni a hálószobájába.

szexualis szokasok


Itt a legfrissebb megyei csődlista
Hajdú-Bihar – Tekintse meg a csődbe ment megyei cégek legfrissebb listáját! Felszámolás alatt álló hajdú-bihari vállalkozások (2015., 28-31. hét).

csodlista


A Loki kapusa azt állítja, nehéz, de nem reménytelen a helyzet
Debrecen – Verpecz István szerint a képzett norvég játékosok kegyetlenül kihasználták a Loki hibáit.

loki


Kérdéseinkre nem felelt, de tagad a fiktív foglalkoztatással vádolt szociális szövetkezet
Hajdú-Bihar – A munkakezdés késedelmét az érintettek visszaintegrálásának nehézségeivel, a legutóbbi havi bérfizetés elmaradását adminisztratív és informatikai problémákkal magyarázza a szociális szövetkezet, melynek alkalmazottai a sajtóhoz fordultak, miután hiába várták a munkába hívó értesítést, majd a fizetést is.

illu


Aggódhatnak a mezők dézsmálói: összefogtak a mezőőrök és a polgárőrök
Debrecen – Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért és a közterület-felügyelet keretében egy hónapja működő mezőőrség.

mezo


Megtaláltuk a város legrondább telkét?
Debrecen – A Homokkerti felüljáró közelében, a Híd utca és a Monostorpályi út sarkán terpeszkedik egy nagy, elhanyagolt telek, melyet a forgalmas Monostorpályi út felől jó állapotú téglafal véd. A város rendrakásra utasította a tulajdonosokat.

telek


Egyetemista lettem. De hol lakom majd?
Kevés a kínálat, szeptembertől viszont több ezer egyetemista költözne – a kérdés csak az, hogy hova és mennyiért. Utánanéztünk a budapesti albérletáraknak, a debrecenieknek, és kiderül az is, hogy mire számíthat a leendő egyetemista, ha Miskolcon keres albérletet.

egyetem


Tényleg túl drágán parkolunk Debrecenben?
Ismét fellángolt a vita a debreceni parkolási tarifákról. A DERKE elnöke szerint amit például a repülőtér megközelítésével kapcsolatban művelnek, az tényleg lehúzás, de illúzió, hogy az ingyenes parkolás mindent megold.

parkolas