Helyi közélet

2015.10.04. 15:19

Aranyosi rúgja be hétfőn az Egyetemi Napokat

Debrecen - Hétfőn este 20 órakor Aranyosi Péter humorista műsorával elkezdődik a háromnapos Egyetemi Napok a nagyerdei Hallban.

Debrecen - Hétfőn este 20 órakor Aranyosi Péter humorista műsorával elkezdődik a háromnapos Egyetemi Napok a nagyerdei Hallban.

Holnap éjszaka a Halott Pénz és a Brains mozgatja meg a közönséget, hajnalig pedig dj. PéGé pörgeti a lemezeket, de az Egyetemi Napokra visszatér a Wellhello is Magyarország legnagyobb klubjába.

A Campus Fesztiválon alig lehetett bejutni a Hallba, olyan sokan voltak kíváncsiak a Wellhello bulijára. Flour és Diaz azóta már jártak Debrecenben, az egyetemi gólyatáborok idején, ahol azonban csak a gólyák énekelhették, hogy apu vegye meg nekik a várost. A rendkívül népszerű páros csak élő koncerteket vállal, az Egyetemi Napokon végre újra bárki megnézheti őket, szerdán este 23 órakor lépnek a színpadra Beliczai Balázs humorista, és a Korda-házaspár műsora után.

A háromnapos program egyik estéjén sincs pihenő, kedden Dombóvári István tart bemelegítést, majd az egyetemi bulik hosszú évek óta egyik állandó vendége, Ricsipí és Qka Mc nyomják majd az Animal Cannibals legnagyobb slágereit, tőlük pedig egy fesztiválokon nagyszínpados banda, a Punnany Massif veszi át a mikrofont. Az Egyetemi Napokon napijegyekkel és bérlettel egyaránt végigbulizható az előttünk álló három éjszaka.


Jegyek elővételben a Lovardában, a Kazánházban, a Campus Pont Jegyirodában, a Tourinformban, az IBUSZ és Földkörüli Utazás irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban és az OTP Travel Silvernél kaphatók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában